Hero image
​​Digital product development agency
10

Jaar ervaring

72

Gepassioneerde medewerkers

47

Succesvolle klanten

3

Awards

Toegevoegde waarde bieden vanaf de eerste seconde

​​We creëren innovatieve technische oplossingen en richten complexe digitale ecosystemen in. Oplossingen en systemen die organisaties succesvoller maken en levens van eindgebruikers vergemakkelijken.

Samen creëren we digitale impact

Digital impact. ​​Noem het ons vertrekpunt en meetlat tegelijkertijd. In alles wat we doen en in elk traject willen we vanaf de eerste seconde van toegevoegde waarde zijn. Dat betekent dat we kritisch met je meedenken en in een vroeg stadium de juiste vragen stellen. We kijken naar jouw belang en dat van je eindgebruiker. Samen met onze ervaren en multidisciplinaire teams creëren we zo digitale impact en vergroten we de levensvatbaarheid van jouw digitale product.

Naar de digitale top

De afgelopen jaren hebben we fantastische projecten gedaan en mooie digitale producten opgeleverd. In tien jaar tijd hebben we flinke sprongen gemaakt. Tof, niets minder dan we van onszelf vroegen. We willen de beste worden, minimaal tot de top-10 behoren in wat we doen. Daar doen we alles voor, toen en vandaag.

Een decennium Label A

2018

2018 staat tot zover in het teken van ons 10-jarig bestaan. We vieren deze in juni op de Label A manier: groots, spectaculair en met zoveel mogelijk man. Met 5 inspirerend sprekers, een panel discussion en 2 top DJ's voor de afterparty is dit een gigantisch vet feest. Ook de rest van 2018 gaan we zo tof maken!

7 M11 2018

YES! De FD Gazellen award 2018 is binnen. We behoren tot een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland!

11 M10 2018

Samen met Greenwheels staan we op het podium tijdens Eday. We spreken over de integratie van voice controle bij Greenwheels.

19 M10 2018

Samen met Bynder hosten wij de ADE hackathon!

Check de link

26 M09 2018

Porsche24 app bestaat 1 jaar!

Een bewezen proces

Ons werk heeft bewezen organisaties succesvoller te maken. Het door onszelf ontwikkelde proces vormt daarvoor de basis. Waarin we je vanaf moment één meenemen, samen tussentijds evalueren en na oplevering weer dezelfde loop in gaan. Een project is nooit af, nieuwe inzichten en ontwikkelingen zijn de regel. Blijven implementeren en verbeteren. Zo bieden we toegevoegde waarde voor een zo lang mogelijke periode.

Bekijk services
Work hard, play hard

​​We zijn uiterst serieus in wat we doen, zitten bovenop digitale trends en er is volop ruimte voor innovatie. Hoe serieus we ons werk ook nemen, hoe groot de ambities ook zijn, er is veel ruimte voor ontspanning. Klinkt goed? Check hier onze openstaande posities: werkenbijlabela.nl

Bekijk vacatures
Dit is Isa, onze UX/UI designer

Typerend voor Label A is dat iedereen verantwoordelijkheid draagt voor wat we doen. Ik ben begonnen als de jongste werknemer, maar kreeg evenveel verantwoordelijkheid als de rest. Door deze verantwoordelijkheid heb ik al snel geleerd hoe je het beste samenwerkt met de andere disciplines.

meet the others
Dit is David, onze Front-end Developer

Ik wil blijven groeien als front-ender met de beste tech en een gepassioneerd team waar je mee kan sparren. Dit is wat Label A mij kan bieden. Alle keuzes die hier gemaakt worden, maak je als team en dat maakt het zo leuk om op eigen initiatief dingen aan te dragen.

meet the others
Dit is Bennet, onze iOS Developer

Bij Label A experimenteren we met nieuwe technieken om onze kwaliteit te blijven verbeteren. We gaan tot het uiterste voor het beste resultaat en zoeken daarbij steeds weer de grens op. Het gepassioneerde team en de toffe projecten geven mij elke dag weer enorm veel energie!

meet the others
Awards

Een kleine greep uit de prachtige awards die we de afgelopen jaren hebben mogen ontvangen.

FD Gazellen Awards

Een van de snelst groeiende bedrijven, 2018

SpinAward Zilver

Porsche24, 2018

High Growth Awards

Regio Zuid Holland, 2015

Amsterdam
Plan your route
Rotterdam
Plan your route
Do you have a challenge for us? Send us an email.
info@labela.nl
Amsterdam
Plan your route
Rotterdam
Plan your route