The ​​digital product agency

10
Jaar ervaring
80
Gepassioneerde medewerkers
47
Succesvolle klanten
3
Awards

Toegevoegde waarde bieden vanaf de eerste seconde

​​We creëren innovatieve technische oplossingen en richten complexe digitale ecosystemen in. Oplossingen en systemen die organisaties succesvoller maken en levens van eindgebruikers vergemakkelijken.

aboutus-melissa-jelle.png

Samen creëren we digitale impact

Digital impact. ​​Noem het ons vertrekpunt en meetlat tegelijkertijd. In alles wat we doen en in elk traject willen we vanaf de eerste seconde van toegevoegde waarde zijn. Dat betekent dat we kritisch met je meedenken en in een vroeg stadium de juiste vragen stellen. We kijken naar jouw belang en dat van je eindgebruiker. Samen met onze ervaren en multidisciplinaire teams creëren we zo digitale impact en vergroten we de levensvatbaarheid van jouw digitale product.

Naar de digitale top

De afgelopen jaren hebben we fantastische projecten gedaan en mooie digitale producten opgeleverd. In tien jaar tijd hebben we flinke sprongen gemaakt. Tof, niets minder dan we van onszelf vroegen. We willen de beste worden, minimaal tot de top-10 behoren in wat we doen. Daar doen we alles voor, toen en vandaag.

Wat een jaar

2019

Een jaar vol nieuwe initiatieven, toffe klanten en belangrijke mijlpalen! Wij zijn massaal gezonder gaan leven, dankzij #recharge. Haalde mooie nieuwe klanten binnen, zoals InShared. En we hebben onze service uitgebreid, met het aankopen van branding agency Brndcrmbs.

31 december 2019

We sloten het jaar af met 'The Big Christmas Giveaway' voor onze klanten. HUUB ging er met de hoofdprijs vandoor: een design sprint.

13 december 2019

Label A goes... Gent!

De aftermovie op Instagram
28 november 2019

De eerste editie van CinemA. De Chill wing in Amsterdam wordt omgetoverd tot bioscoop om samen een film te kijken.

12 september 2019

Met het hele team naar Scheveningen voor onze jaarlijkse BBQ

Check de aftermovie op Facebook

Een bewezen proces

Ons werk heeft bewezen organisaties succesvoller te maken. Het door onszelf ontwikkelde proces vormt daarvoor de basis. Waarin we je vanaf moment één meenemen, samen tussentijds evalueren en na oplevering weer dezelfde loop in gaan. Een project is nooit af, nieuwe inzichten en ontwikkelingen zijn de regel. Blijven implementeren en verbeteren. Zo bieden we toegevoegde waarde voor een zo lang mogelijke periode.

Bekijk services
Werkwijze.png

Work hard, play hard

​​We zijn uiterst serieus in wat we doen, zitten bovenop digitale trends en er is volop ruimte voor innovatie. Hoe serieus we ons werk ook nemen, hoe groot de ambities ook zijn, er is veel ruimte voor ontspanning. Klinkt goed? Check hier onze openstaande posities: werkenbijlabela.nl

Bekijk vacatures

Dit is Isa, onze UX/UI designer

Typerend voor Label A is dat iedereen verantwoordelijkheid draagt voor wat we doen. Ik ben begonnen als de jongste werknemer, maar kreeg evenveel verantwoordelijkheid als de rest. Door deze verantwoordelijkheid heb ik al snel geleerd hoe je het beste samenwerkt met de andere disciplines.

meet the others

Dit is David, onze Front-end Developer

Ik wil blijven groeien als front-ender met de beste tech en een gepassioneerd team waar je mee kan sparren. Dit is wat Label A mij kan bieden. Alle keuzes die hier gemaakt worden, maak je als team en dat maakt het zo leuk om op eigen initiatief dingen aan te dragen.

meet the others

Dit is Bennet, onze iOS Developer

Bij Label A experimenteren we met nieuwe technieken om onze kwaliteit te blijven verbeteren. We gaan tot het uiterste voor het beste resultaat en zoeken daarbij steeds weer de grens op. Het gepassioneerde team en de toffe projecten geven mij elke dag weer enorm veel energie!

meet the others

Awards

Een kleine greep uit de prachtige awards die we de afgelopen jaren hebben mogen ontvangen.

FD Gazellen Awards
Een van de snelst groeiende bedrijven, 2018
SpinAward Zilver
Porsche24, 2018
High Growth Awards
Regio Zuid Holland, 2015