Apollo Hotels

Development

Web

HTML5/CSS3

React

CMS Mura

Python

Facts & Figures

Maandelijkse
gebruikers
33.000+

Duur
17 weken (9 sprints)

Bij Apollo Hotels beleeft de gast een unieke hotelovernachting. Met 24/7 ontbijt en een persoonlijke “Call Jenny” hotline vanuit je hotelkamer voor het geval je iets nodig hebt, wordt vooral ingespeeld op de beleving. Daar hoort natuurlijk ook een unieke website bij.

Het project

Om deze beleving ook hier te realiseren, ontwikkelden we een volledig nieuwe site. De focus lag vooral op het optimaliseren van de user experience en het versoepelen van het boekingsproces. Een koppeling met TravelClick geeft de gasten direct inzicht in het aantal en type beschikbare kamers. Nog belangrijker: het geeft realtime inzicht in de actuele prijzen.

Het integreren van Tripadvisor reviews in de website was een gewaagde stap, maar houdt Apollo Hotels juist scherp. Slechte reviews op je eigen site zijn natuurlijk niet zo lekker. De ingebouwde Instagram feed maakt de site nog dynamischer en zorg voor een next level beleving.

Het resultaat

Doordat het boekingsproces in de website is geïntegreerd hebben we de conversie ratio flink kunnen verhogen.

De toekomst

Apollo Hotels vond het uiterst belangrijk dat de nieuwe huisstijl en beleving overgebracht werd. Dat is gelukt. We zorgen er daarbij voor dat de site dag en nacht bereikbaar is en altijd soepeltjes blijf werken.

Bezoek website!

Website

Get in touch!

Jeffrey Bouva

+31 (0) 6 38 42 38 08

jeffrey.bouva@labela.nl

Related items
Onze kantoren
Label A office in Amsterdam
Amsterdam
Plan your route
Label A office in Rotterdam
Rotterdam
Plan your route
Do you have a challenge for us? Send us an email.
info@labela.nl
Rotterdam
Plan your route
Amsterdam
Plan your route