Porsche24

App development

iOS: Swift

Android: Java

Facts & Figures

Duur
22 weken (11 sprints)

Maandelijkse
gebruikers

3300
(18000 Porsches in NL)

Hoe kun je Porsche rijders belonen voor wat zij het liefst doen: rijden. Met deze vraag in het hoofd zijn we met PON Porsche Import en Achtung/Kraftwerk aan de slag gegaan om een loyaliteitsprogramma te bouwen dat Porsche rijders beloont voor het rijden en deelnemen aan events.

Het project

In de app staat het laatste Porsche nieuws, (exclusieve) evenementen, gave trainingen en de mooiste routes van europa. Alle aspecten van de app zijn gebonden aan een progressie systeem: door evenementen en trainingen bij te wonen of kilometers te rijden kunnen gebruikers punten en badges verdienen. Door deze vorm van gamification kunnen gebruikers onder andere toegang krijgen tot nieuwe exclusieve rewards en events. Zo bouwen we een ware Porsche community!

Naast het platform voor gebruikers hebben we een dashboard ontwikkeld waar Porsche Dealers evenementen kunnen aanmaken en beheren. De dealers hebben direct contact met Porsche rijders om hen zo bijvoorbeeld uit te nodigen voor event.

De toekomst

De Porsche24 app is zowel bij rijders als bij dealers heel goed ontvangen, daarom is het belangrijk om niet stil te staan en naar de toekomst te kijken. Samen met Achtung en PPI is een roadmap opgesteld met doelen, verbeteringen en features. Zo zorgen wij zorgen dat het platform de komende jaren groeit en relevant blijft.

Get the app!

iOS

Android

Website

Get in touch!

Jeffrey Bouva

+31 (0) 6 38 42 38 08

jeffrey.bouva@labela.nl

Related items
Onze kantoren
Label A office in Amsterdam
Amsterdam
Plan your route
Label A office in Rotterdam
Rotterdam
Plan your route
Do you have a challenge for us? Send us an email.
info@labela.nl
Rotterdam
Plan your route
Amsterdam
Plan your route