Greenwheels

Development

iOS: Swift

Android: Java, Kotlin

Facts & Figures

Duur
24 weken (12 sprints)

Maandelijkse
gebruikers
24.000+

Beschikken over een auto maar hem niet bezitten; ideaal! Dit is exact waarvoor Greenwheels in het leven is geroepen. Met Greenwheels maak je gebruik van deelauto’s in je omgeving, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken om vervelende verzekeringen, belastingen en onderhoud. Omdat je de auto’s in een handomdraai moet kunnen reserveren, werd Label A gevraagd om een oplossing te bouwen. And so we did!

Het is een feestje om samen te werken met Label A. Het enthousiasme van het team druipt er vanaf.
Denise Kooi
Product Manager bij Greenwheels

Het project

We ontwikkelden een app die vooral focust op user experience. In de app kan de gebruiker o.a. snel een auto reserveren voor korte of langere tijd, een huidige boeking wijzigen, eerdere en toekomstige reserveringen bekijken, zijn huidige periode verlengen, en het gaafst van allemaal: de auto met één swipe unlocken en weer sluiten. Het registreren van nieuwe gebruikers verloopt nu volledig via de app. Een proces wat voorheen dagen in beslag nam, kost nu maar enkele minuten!

Het registreren van een auto loopt volledig digitaal
Het registreren van een auto loopt volledig digitaal

Resultaten

Sinds het aanpassen van de registratie flow en het versimpelen van het reserveren van een voertuig heeft Greenwheels een groei van 200% gezien in klanten en reserveringen. Daar doen we het voor!

De toekomst

We zijn met Greenwheels een continue partnership aangegaan. Zo analyseren we samen constant user data om op die manier inzichten te bieden in functionaliteiten die gebruikers graag willen zien. Dat is hoe wij te werk gaan.

Get the app!

iOS

Android

Website

Get in touch!

Floris van Lohuizen

+31 (0)6 12 99 68 34

floris@labela.nl

Related items
Onze kantoren
Label A office in Amsterdam
Amsterdam
Plan your route
Label A office in Rotterdam
Rotterdam
Plan your route
Do you have a challenge for us? Send us an email.
info@labela.nl
Rotterdam
Plan your route
Amsterdam
Plan your route