Neem contact op

Greenwheels

Een groei van 200% in klanten en reserveringen

Mobility as a Service - deelvervoer

Beschikken over een auto maar hem niet bezitten; ideaal! Dit is exact waarvoor Greenwheels in het leven is geroepen. Met Greenwheels maak je gebruik van deelauto’s in je omgeving, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken om vervelende verzekeringen, belastingen en onderhoud. Omdat je de auto’s in een handomdraai moet kunnen reserveren, werd Label A gevraagd om een oplossing te bouwen. And so we did!

Product lancering
september 2016
Duur
24 weken (12 sprints)
Maandelijkse gebruikers
24.000+
Team
User Research
Customer Success
Mobile development
Het reserveren van een auto gaat volledig via de app
Het reserveren van een auto gaat volledig via de app

Een app gefocust op user experience

We ontwikkelden een app die vooral focust op user experience. In de app kan de gebruiker o.a. snel een auto reserveren voor korte of langere tijd, een huidige boeking wijzigen, eerdere en toekomstige reserveringen bekijken, zijn huidige periode verlengen, en het gaafst van allemaal: de auto met één swipe unlocken en weer sluiten. Het registreren van nieuwe gebruikers verloopt nu volledig via de app. Een proces wat voorheen dagen in beslag nam, kost nu maar enkele minuten!

Het is een feestje om samen te werken met Label A. Het enthousiasme van het team druipt er vanaf.Denise Kooi
Product Manager bij Greenwheels

Een groei van 200%

Sinds het aanpassen van de registratie flow en het versimpelen van het reserveren van een voertuig heeft Greenwheels een groei van 200% gezien in klanten en reserveringen. Daar doen we het voor!

Greenwheels visual 2.png

User data om te optimaliseren

We zijn met Greenwheels een continue partnership aangegaan. Zo analyseren we samen constant user data om op die manier inzichten te bieden in functionaliteiten die gebruikers graag willen zien. Dat is hoe wij te werk gaan.