Meer weten?

Bedankt!

We houden je op de hoogte.

Swapfiets: ‘s werelds eerste fietsabonnement

De Swapfiets app: gemaakt door Label A

Fietsabonnement

Wij Nederlanders houden van fietsen. Maar fietsen gaan helaas nog wel eens stuk. De oplossing: Swapfiets, ‘s werelds eerste fietsabonnement. Gaat je Swapfiets stuk? Dan komt Swapfiets binnen 1 dag naar je toe om de fiets te repareren of te 'swappen' voor een werkend exemplaar. Swapfiets bevond zich in de transitie van start-up naar scale-up toen het bij ons aanklopte. Om het groeiende aantal gebruikers één digitale plek voor al hun Swapfiets-zaken te bieden, werd ons gevraagd een app te designen en te bouwen.

Product lancering
juni 2018
Duur
12 weken (6 sprints)
Team
Customer Success
UX / UI Design
Mobile development
Swapfiets Design.png

Het product

Te gekke service, simpel gemaakt is waar Swapfiets voor staat. Bovendien kan het van origine Delftse bedrijf niet stil zitten en moest de app ook schaalbaar zijn voor een uitbreiding naar het buitenland. We bouwden uiteindelijk een app waarin de gebruiker binnen enkele klikken een swap kan aanvragen, de locatie van zijn/haar Swapfiets kan pinnen en de dichtstbijzijnde Swap-store kan weergeven. Alles wat je nodig hebt, gebundeld in één app.

Ze hebben dezelfde passie om nét dat beetje extra te geven, waardoor onze mobiele app echt episch wordt.Jelle Kaat
Digital Manager

De toekomst

Vanwege haar harde groei zal Swapfiets de ontwikkeling van de app in de toekomst in eigen handen nemen. Tot die tijd zorgen wij voor de nodige updates en verbeteringen.